Telepi praktikák 5 percben

"Telepi Praktikák 5 Percben" elnevezésű, kéthetente megjelenő hírlevelünk célja, hogy értékes és hasznos információkat juttassunk el a hazai sertéságazatban tevékenykedő partnereink számára, melyek a mindennapi rutinfeladatokhoz kapcsolódnak.

A Ceva-Phylaxia Zrt., mint a hazai sertéságazat iránt elkötelezett vezető állatgyógyászati cég, jelentős erőfeszítéseket tesz a termelékenység, jövedelmezőség javításáért. Természetesen a hús- és takarmány-piac ármozgásaira nem lehetünk hatással, de az állategészségügy, szaporodásbiológia, telepi menedzsment mind olyan terület, amely komoly tartalékokat rejt, amiknek kihasználása már sokkal inkább cégünk profiljába vág. Rendületlenül hiszünk abban, hogy a tudás a legfőbb érték, és az ágazat bármely szintjén is csak a jól felkészült, tapasztalt, a világ változásaira nyitott és azt gyorsan követő munkaerővel lehet állni a versenyt a nemzetközi piacon.

Tapasztalataink szerint sokszor hiány, és ezzel együtt igény a mindennapi tevékenységek időről időre történő felülvizsgálata, a rutinból végzett feladatok hibáinak kijavítása, újabb gyakorlati tapasztalatok átvétele. Az ördög legtöbbször a részletekben, azok közül is a kisebbekben rejlik, és talán pont a végrehajtásért felelős dolgozói kör képzése az, amire a legkevesebb figyelem jut. Ezen a helyzeten szeretnénk változtatni a magunk eszközeivel, és ezek közül az egyik lépés a

„TELEPI PRAKTIKÁK 5 PERCBEN”

elnevezésű, kéthetente megjelenő hírlevelünk, mellyel kifejezett célunk, hogy olyan információkat juttassunk el partnereink számára, amelyek a mindennapi rutinfeladatokhoz kapcsolódnak, lehetőség szerint tömör és közérthető formában, hogy igény esetén a dolgozók belső képzéséhez is használható anyag álljon a menedzsment rendelkezésére.

Már a 40. fejezeten is túl vagyunk! Ha érdeklődik a téma iránt, iratkozzon fel hírlevelünkre! Az eddig megjelent számokat pedig kérés esetén visszamenőlegesen is megküldjük Önnek!

Feliratkozok!

Vissza a tetejére