Egészség, boldog emberek és állatok

Az egyre inkább városiasodó világban az élethez való alkalmazkodás megpróbáltatást jelenthet a kutyák és macskák számára. A magatartási problémáik Ceva által kifejlesztett innovatív kezelése segít az embereknek optimalizálni, hogyan rendezzék be életüket...

Számos tanulmány szerint a társállatok gazdijai boldogabbak, egészségesebbek, kevésbé gondterheltek és magányosak, mint azok, akinek nincs.

Azonban az egyre inkább városiasodó világban az élethez való alkalmazkodás megpróbáltatással járhat a kutyák és macskák számára. Ezért a Ceva a négylábú barátokkal közös élet optimalizálására tervezett, teljes körű gyógyászati megoldásokat kínál a gazdáiknak, ezen belül számos innovatív terméket, ilyen például a magatartási zavarok kezelését forradalmasító ADAPTIL® és FELIWAY®.

Számos országban állatorvosokkal és állatjótékonysági szervezetekkel való együttműködés keretében ismertetjük meg az emberekkel, hogy mi az oka társállataik magatartási problémáinak. Ezek a problémák jelentik a fő okot az elhagyott, majd sok esetben elaltatott társállatok esetében. Számos jótékonysági szervezetet látunk el Adaptil® nyakörvekkel annak érdekében, hogy a menhelyre került kutyák újra otthonra leljenek.

Vissza a tetejére