Jövőképünk

Az állatok, az emberek és bolygónk egészsége elválaszthatatlanul összekapcsolódott.

 A világnak egy olyan átfogó egészségszemléletre van szüksége, ami megérteti az emberekkel, hogy az állatok és környezetünk egészségének megvédésével saját egészségünket és jövőnket védjük. Mit is takar valójában, hogy "Együtt az állategészségügyön is túl"? Számunkra egy háromszoros segítségnyújtási kötelezettséget jelent:

  • Az egyre növekvő népesség élelmezése

A világ semmivel sem lesz kisebb, így létfontosságú, hogy az emberek jó minőségű és biztonságos élelmiszerhez jussanak. Pillanatnyilag nincs mindannyiunk számára elegendő, hozzáférhető állati fehérje. Ezért a fenntartható és intenzív mezőgazdaság csak akkor válik majd fontosabbá, amikor 2050-ben már kilenc milliárd embert fogunk élelmezni. Ezért működünk együtt az állatifehérje-termelő ágazattal annak érdekében, hogy hatékonyabb tenyésztési módszereket találjunk, amelyek ugyanakkor az állatokat érő stresszt is csökkentik.

  • Az állatkórok megelőzése

Amint egyre mobilabbá válunk, úgy növekszik a súlyos, országos szintű járványok potenciális esélye – ezért is szentelünk nagy figyelmet a fenyegető veszélyt magukban hordozó állatkórok leküzdésére. A már meglévő és még feltalálásra váró termékeink és szolgáltatásaink segíteni fogják a közegészségügyi hatóságokat az emberek és állatok egészségének megóvásában.

  • Állatok nevelése otthonainkban

Minél jobban városiasodunk, annál fontosabbá válnak az állatok életünkben. Társaságuk felmérhetetlen lelki és érzelmi támaszt, valamint az egészségünkre és közérzetünkre nézve valós előnyt is jelent. Városaink növekedésével egyre nagyobb szerepe lesz az állatorvosoknak, akik arra oktatják az embereket, hogyan éljenek harmóniában társállataikkal.

Ez egy nagyszabású elképzelés. De mivel tudjuk, hogy egyedül nem valósíthatjuk meg, ezért kihívásunknak az egész világ bevonásával igyekszünk megfelelni – mert csak külső egészségügyi szakemberekkel együttműködve elégíthetjük ki a világ jövőbeli egészségügyi igényeit.

 

Vissza a tetejére