Sertés

A Ceva Santé Animale a sertés ágazat egyik legfontosabb partnere, köszönhetően annak a kiterjedt állatgyógyászati termékkínálatnak, amely megfelelő válaszokat ad a modern sertéstenyésztés egészségügyi és zootechnikai célkitűzéseire.

A Csoport jelentős összegeket fektetett be, különösen a K+F területén, hogy a megfelelő termékeket ajánlhassa, amelyek megfelelnek a szakemberek igényeinek, nevezetesen az oltóanyagok, a reprodukció és fertőzésellenes szerek terén.

  • biológiai termékcsalád olyan légzőszervi betegségek elleni oltóanyagokat kínál, mint a COGLAPIX® (sertés mellhártya- és tüdőgyulladás), Hyogen® (enzootikus tüdőgyulladás) és AUPHYL Plus® (Aujeszky-féle betegség). Ezek mellett ott vannak még a COGLAPEST® (klasszikus sertés pestis) és egy enterális oltóanyag, az egyedülálló COGLAMUNE® (clostridiumokhoz). Egy másik fontos oltóanyag a CEVA VALORATM, amelyet hím sertéseknek adnak be a sebészeti kasztráció alternatívájaként.

A Ceva a következőkkel egészítette ki az oltóanyagok körét: CIRCOVAC® (PCV2), PARVORUVAX®(parvovírus és orbánc),  PARVOVAX® (parvovírus) és PROGRESSIS® (PRRS: a sertés reprodukciós zavarokkal és légzőszervi tünetekkel járó szindrómája).                                        

  • reprodukciós termékcsalád (ALFABEDYL®, ENZAPROST®T) kiegészült az ALTRESYN® és FERTIPIG® (szérum és chorionic gonadotropinok) termékekkel. Egyéb terápiás szerek a GLEPTOSIL® (gleptoferron), a CEVAMEC® sertés parazita ellen (ivermectin) és a CEVAZURIL® (toltrazuril) sertés coccidiosis kezelésére.              

Ugyanakkor, a Ceva rendelkezik a teljes Cevolution fertőzésellenes termékkörrel, amely több különböző injektálható antibiotikumot tartalmaz (gyorsan felszívható és egyszerűen újraszuszpendálható készítmények, melyek innovatív, praktikus, ütésálló, könnyű és ergonomikus CLAS fiolákban helyezkednek el), élén az injektálható amoxicillinnel,Vetrimoxin®LA, amelyet többek között a Florkem®, Marbox™ vagy Cevaxel®RTU követ.

A gyógyszer termékkört egészítik ki a nem-szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID) injektálható formában: GENIXINE® és KETOFEN® 10%.                                   

Vissza a tetejére