A Ceva és a közösség

A Ceva együttműködik jótékonykodó és más olyan szervezettekkel, akik a kevésbé szerencsés társállatok egészségére és jólétére összpontosítanak.

A KISÁLLATOK KÖZÉRZETÉNEK JAVÍTÁSÁBAN VALÓ KÖZREMŰKÖDÉS ELISMERÉSE

Az Egyesült Királyságban 2012 óta részesülnek Ceva-támogatásban az évente átadásra kerülő "Állatjóléti díjak", amelyeket azoknak az önkénteseknek, jótékonysági dolgozóknak, állategészségügyi szakembereknek és gyermekeknek ítélnek oda, akik kiemelkedő elkötelezettséget mutattak az állatok közérzetének globális támogatásában és javításában.

A MACSKÁK JÓLÉTÉNEK JAVÍTÁSA:

A macskák jóléte gyakran szorul második helyre a kutyák mögött. AZ USA-ban a kutyák 86%-ával szemben a macskák 64%-a részesül csak rendszeres állatorvosi gondozásban, az Egyesült Királyságban pedig még rosszabb a helyzet: a macskák mindössze 25-30%-a részesül csak rendszeres kezelésben. Ezért partnere a Ceva már több mint 10 éve két vezető macskagondozó szervezetnek – ezek az International Cat Care és az American Association of Feline Practitioners  (AAFP) – avval a céllal, hogy világszerte javítsák a macskák egészségét és jólétét, beleértve a gazdátlanokat is.

 

Ide tartozik úgy a gazdik, mint az állatorvosok bevonása, hogy jobban megérthessék a macskák viselkedését és javítsák a közérzetüket otthon és a rendelőben is. A Ceva a szakemberek folyamatos oktatását is támogatja kongresszusok és a macskákra vonatkozó szakirányú technikai tudnivalók kidolgozása révén.

Partnerkapcsolatunknak máris vannak gyümölcsei. Ausztráliában és Új Zélandon az International Society of Feline Medicine (Nemzetközi Macskaegészségügyi Társaság) állatorvosi tagozatával működünk együtt annak érdekében, hogy macskabarát állatorvosi rendelőket népszerűsítsünk – a program óriási sikerrel fut. A dolgok a világ macskái érdekében kezdenek jóra fordulni.

EMBEREK ÉS LOVAK

Az ember és a ló közötti kötelék régi keletű és erős. Hát hol is tudnánk jobban felmutatni támogatásunkat, mint a lógyógyászat feltörekvő terápiás teületén.

A Ceva büszke arra, hogy támogatja az ARDRA céget, ahol fogyatékosoknak, inspirációs elit para-díjlovagló versenyzőknek és lovaiknak biztosítanak lovaglási lehetőséget.

A Ceva és az ARDRA egy lógyógyászatról szóló partnerségi megállapodást kötött.

Az ARDRA sclerosis multiplexben szenvedőkből álló betegcsoportokat lovas terápiában részesítő programokat kínál. A program célja, hogy a betegeknek rekreációs lovaglási lehetőséget biztosítson és segítsen nekik jobban megérteni és elfogadni a betegségüket és avval együtt élni. A programot Dr. Didier Vernay, egy Clermont-Ferrandban élő ideggyógyász és Cécile Cardon lovas pszichoterapeuta dolgozta ki.

A Ceva partnerei között rendkívül sikeres lovasok is vannak, mint pl. a para-díjlovagló versenyző Valérie Salles, akiknek állatorvosi támogatást is biztosít lovaik számára.

A Ceva rendkívül sikeres lovasoknak is partnere, ilyen pl. a para-díjlovagló versenyző Valérie Salles, valamint állatorvosi támogatást is biztosít lovaiknak.

Vissza a tetejére