Szarvasmarha

A Ceva szarvasmarhák számára kínált termékskálája igen széles körű, a vállalat minden egyes szakterületére alapozva fejlesztették ki a termékcsaládokat:

A Ceva szarvasmarhák számára kínált termékskálája igen széles körű, a  vállalat minden egyes szakterületére alapozva fejlesztették ki a termékcsaládokat:

  •     Szaporodás menedzsment: PRID® Delta (progeszteron tartalmú intravaginális eszköz), CYSTORELINE®/OVARELIN® (gonadorelin), ENZAPROST®T (dinoprost), ALFABEDYL®/ GABBROSTIM® (alfaprostol),SYNCROPART® PMSG (eCG = equine chorionicgonadotropin), OCYTOVEM® (oxytocin)
  •     Oltóanyagok: COGLAVAX® (clostridiosis), COXEVAC® (Q-láz)
  •     Fertőzés elleni szerek:MARBOX® (marbofloxacine), FLORKEM® (florfenicol), CEVAXEL® (ceftiofur),VETRIMOXIN® L.A . (amoxicillin), TENALINE®L.A . (oxytetracycline), INTRAMICINE®  (penicillin / DHS),HISTACLINE®  (penicillin / DHS / prednisolon)…
  •     Gyulladáscsökkentők: MELOXIDYL® (meloxicam)
  •     Anyagcsere: REHYDION® (borjak folyadékpótlása a szoptatás megszakítása nélkül)
  •     Élősködők elleni szerek: CEVAMEC® (ivermectin), PRURITEX® Gold (ivermectin), POUROMEC®(ivermectin), VERIBEN® B12 (diminazene és vitamin B12) VERIBEN® (diminazene) VERIDIUM®(isometamidium), VECTOCID® (deltamethrin)

A Ceva Santé Animale évek óta folytat kutatásokat annak érdekében, hogy terápiás megoldásokat – és elsősorban élősködők elleni szereket – találjon a fejlődő országok számára (Afrika, Ázsia és Latin-Amerika).

A Csoport 2007-ben például az edinburgh-i és a kampalai egyetemek mellett csatlakozott a köz- és magánszféra „Számoljuk fel az álomkórt” („S.O.S") című együttműködéséhez, amelynek célja, hogy a terepen folytassanak kísérleteket a szarvasmarhák cecelégy elleni fenntartható védelmére, és ezzel véget vessenek az embereket sújtó álomkórnak.

A termékcsaládokat minden egyes országban a helyi igényekhez és szabályozói követelményekhez igazítjuk. Kérjük, hogy további információkért keresse fel a Ceva Santé Animale ország specifikus honlapját. Figyelmeztetés: az egyes termékeknél megadott információ a nemzeti törzskönyvtől függ. A szakmai információkhoz kizárólag az arra jogosult személyek férhetnek hozzá.

Vissza a tetejére