Viselkedés

A feromonanalógokat tartalmazó termékek, nevezetesen a FELIWAY® és az ADAPTIL® kifejlesztésével a Ceva teljesen új utat nyitott a macska és a kutya viselkedési problémáinak kezelésében.

A feromonanalógokat tartalmazó termékek, nevezetesen a FELIWAY® és az ADAPTIL® kifejlesztésével a Ceva teljesen új utat nyitott a macska és a kutya viselkedési problémáinak megoldásában.

Az első termék piacra dobása, 1996. óta számos új termékformával egészült ki a terméksor, hogy a gazdák a számukra leginkább megfelelőt választhassák. 
Miközben folyamatosan nő a gazdák száma, egyre többen vannak azok is, akik a lehető legjobb gondoskodást kívánják biztosítani négylábú kedvencüknek és biztosítani akarják jóllétüket és boldogságukat is.

A FELIWAY® és az ADAPTIL® klinikai kísérletekben igazolt hatékonyságú megoldást kínál a gazdiknak, a természetes macska és kutya üzenetek által.
A világ e témában járatos szakértőinek támogatásával a Ceva komplex oktató csomagot kínál a kutya és a macska viselkedési problémáinak megoldására minden macska- és kutyabarát számára, legyen akár állatorvos, asszisztens, kiskereskedelmi szakember vagy gazda.

A Ceva egyedülálló szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a viselkedéstudomány területén, amelyet a több mint 50 publikált klinikai tanulmány is jelez. A tudományos eredményekről nemzetközi szaklapokban, rangos nemzetközi rendezvényeken számoltak be a világszerte elismert szerzők.

A macskáknak szánt FELIWAY® és a kutyáknak kifejlesztett ADAPTIL® révén a Ceva jelenleg világelső a társállat viselkedés szakterületén.

MACSKÁKNAK FELIWAY®: EGYÜTT, BOLDOGAN

A macskák a levegőbe kerülő természetes üzenetek, feromonok segítségével kommunikálnak egymással.
Ezek a szagtalan üzenetek kizárólag a macska számára érzékelhetőek; sem az ember, sem a kutya nem érzi.

A MACSKA ÜZENETEKNEK 3 KÜLÖNBÖZŐ CSOPORTJA VAN:

"BOLDOGSÁGÜZENETEK"

Amikor a macska biztonságban és jól érzi magát, pofáját bútorokhoz, az emberhez vagy másik macskához dörgöli. Ilyenkor "boldogságüzenetet" hagy a felületen, amely megnyugvással tölti el a macskákat.

 "HARMÓNIAÜZENETEK"

Az ellést követően az anyamacska "harmóniaüzenetet" közvetít a kölykei felé. Az emlők közelében termelődő üzenet természetes nyugtató, biztató hatású, ami biztosítja a kölykök közötti harmóniát.

 "TERRITORIÁLIS ÜZENETEK"

A macska territoriális állat, akkor érzi jól magát, ha uralhatja környezetét. A maga módján juttatja a többiek tudomására, hogy a terület az övé. Látható helyen karmolászva hagy a talpi részen termelődő "territoriális üzenetet" és karmolásnyomot.

HOGYAN MŰKÖDIK A FELIWAY®?

FELIWAY® CLASSIC

A FELIWAY® CLASSIC „boldogságüzeneteket” küld a macskáknak, így azok biztonságban és jól érzik magukat otthon.

Ezen természetes nyugtató üzenetek segítségével a FELIWAY® CLASSIC segít, hogy a macska könnyebben alkalmazkodjon a modern élet megpróbáltatásaihoz és segít elkerülni az olyan nemkívánatos jeleket, mint a vizeletspriccelés, jelölő karmolás, bujkálás.

 FELIWAY® FRIENDS

A FELIWAY® FRIENDS „harmóniaüzeneteket” küld a macskáknak és helyreállítja a harmóniát az együtt élő macskák között.

A FELIWAY® FRIENDS segít elkerülni a macskák közötti feszültséget és konfliktusokat, így a macskák harmóniában élhetnek együtt.

További információért keresse fel honlapunkat: www.feliway.hu

KUTYÁKNAK ADAPTIL®: KÖZELEBB, EGYMÁSHOZ

Az anyakutya a levegőbe bocsátott természetes üzenetek útján is kommunikál kölykeivel. Ezek a „nyugtató, vigasztaló” üzenetek az ún. kutya appezinek. Ezeket a szagtalan üzeneteket kizárólag a kutyák érzékelik, az emberek és a macskák nem.

Ezek a „nyugtató üzenetek” a biztonság és a kényelem megnyugtató tudatát biztosítják minden korú kutya számára.

A „nyugtató üzenetek” segítségével az ADAPTIL® Junior segít a kölyköknek, hogy olyan biztonságban és jól érezzék magukat új, emberi családjukban is, mint annak idején az anyakutyával. Az ADAPTIL® Junior támogatja a megfelelő szocializációt és tanulást, hogy a kölyökből kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtt válhasson. Az ADAPTIL® nyugtató üzenete a felnőtt kutyák számára is ellazítóan hat, még a kihívást jelentő helyzetekben is.

További információért keresse fel honlapunkat: www.adaptil.hu

A forgalmazott termékek köre országonként változó, ezért kérem, látogassa meg a „Magyarországon forgalmazott termékek” menüpontot, amelyet ide kattintva érhet el!

Vissza a tetejére