Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászati elváltozások gyakoriak; ez a második leggyakoribb ok, amiért egy kutyát állatorvoshoz visznek. Az állattulajdonosok kitüntetett figyelemmel kísérik a bőr és a szőr elváltozásait, egyrészt mert könnyen észrevehetőek az avatatlan szem számára...

A Ceva bőrgyógyászati termékeinek segítségével az állatorvos segíthet a kis beteg problémáján, és ezáltal hozzájárul az ember-állat kapcsolat helyreállításához.

DOUXO®: könnyen alkalmazható külsőleges készítmények a bőr védelmi vonalának helyreállítására

A DOUXO® termékek phytosphingozinokat, a Ceva védjegy oltalom alatt álló molekuláit tartalmazzák, amelyek elősegítik a bőr védelmi vonalának helyreállítását. A bőr védelmi vonala fizikai értelemben értendő; létfontosságú a szervezet kórokozókkal, allergénekkel és toxinokkal szembeni védelmében. Víz számára szinte átjárhatatlan, így megelőzi a vízvesztést és fenntartja a test megfelelő hidráltsági állapotát. A bőr védelmi vonalának helyreállításával a DOUXO®megnyugtatja és hidratálja az érzékeny bőrt, megelőzi az allergéneknek való kitettséget és elősegíti a bőr normál mikroflórája egyensúlyának fenntartását.

A DOUXO® Pyo, Calm, Seb és Care olyan termékcsaládot alkot, amely többféle bőrtípus és bőrelváltozás esetére kínál megoldást.

Mivel minden házi kedvenc és gazdája különböző, a DOUXO® is többféle formában kapható: létezik hagyományos sampon és innovatív vízmentes formulák, mint pl. hab, mikroemulziós spray, spot-on és törlőkendő.

 További termékinformációért keresse fel honlapunkat: www.douxo.eu

MODULIS®: ciklosporin rugalmasan

A ciklosporin a kutyák atópiás bőrgyulladására használt hatóanyag. Az elváltozást a környezeti allergénekre (pl. poratkára, pollenekre) való túlérzékenység következtében kialakuló viszketés, visszatérő bőr- és fülfertőzések kísérik.

A MODULIS® egy olyan szájon átadható oldat, amegy 100 mg / ml koncentrációban tartalmazza a ciklosporint. A készítmény különösen nagy pontossággal adagolható, hála az adagolófecskendőnek. A kutya méretétől és a kezelés időtartamától függően 4 kiszerelés közül választhat.

ADAXIO® Sampon kutyáknak: VESzteség nélkül

Az ADAXIO® sampon kutyáknak 2% klórhexidint és 2% mikonazolt tartalmaz, aMalassezia pachydermatis and/or Staphylococcus pseudointermedius.okozta seborrheás bőrgyulladás kezelésére szolgál. A 200 ml-es csepegésmentes flakon a heveny szakaszban javallt, az 500 ml-es kiszerelés pedig az elhúzódó esetekben  ajánlott.

DERMIPRED®: PREDNIzolon DELICAMENT® technológiával

A prednizolon az egyik leggyakrabban használt kortikoszteroid a bőrgyógyászatban, A DERMIPRED® egy egyedülálló, felezhető (5mg) vagy negyedelhető (10mg, 20mg) rágótabletta, biztosítja a pontos adagolást, amely elengedhetetlen a legkisebb hatékony adag megtalálásához és a terápiás együttműködéshez. 

A forgalmazott termékek köre országonként változó, ezért kérem, látogassa meg a „Magyarországon forgalmazott termékek” menüpontot, amelyet ide kattintva érhet el!

Vissza a tetejére