Egyéb terápiás területek

A Ceva Csoport elismert szakterületei, a vakcinák, reprodukciószabályozás és az antibiotikum terápia mellett egyéb kiegészítő termékeket is kínál, kifejezetten a sertéstenyésztők számára.

Élősködők elleni szerek:

  • CEVAMEC® (ivermectin) injekció
  • CEVAZURIL® (toltrazuril) sertés coccidiosis kezelésére.

Anyagcsere

  • GLEPTOSIL® (gleptoferron injekció) malacok vashiányos anaemiájának megelőzésére és kezelésére.

A vastartalmú injekciók hatékonyságának alapvető feltétele a gyors felszívódás és használat. A GLEPTOSIL® 20% vasat tartalmaz gleptoferron formájában, ami gyors felszívódást és magas vaskoncentrációt biztosít a vérben a malacok életének kritikus első napjaiban. A beadott GLEPTOSIL® injekció vastartalmának több mint 95%-a 24 órán belül felszívódik, lehetővé téve a malacok teljes genetikai potenciáljának kifejlődését.

Magatartás

  • SUILENCE® : A SUILENCE® a sertés nyugtató feromonjával szerkezetileg azonos anyag).

A feromonok olyan vegyületek, amelyek információt továbbítanak ugyanazon faj más egyedei számára. A sertéseknél a nyugtató feromon az állatokban nyugodt és magabiztos érzést vált ki, függetlenül az állat életkorától. A készítmény a gazdaságokban egy egész sor olyan magatartási probléma kezelésére alkalmazható, amelyek súlyos károkat okozhatnak a tenyészetben (az alulfejlett anyai ösztönből származó problémák, csoporton belüli agresszió, szállítás okozta stressz stb.).
 A SUILENCE® használata a sertéstelepek számára határozott előrelépést jelent, mivel kielégíti az állatok jólétére és a termelékenységre vonatkozó igényeket.

A termékről további információk elérhetők a SUILENCE saját honlapján: www.suilence.com

A termékcsaládokat minden egyes országban a helyi igényekhez és szabályozói követelményekhez igazítjuk. Kérjük, hogy további információkért keresse fel a Ceva Santé Animale ország specifikus honlapját. Figyelmeztetés: az egyes termékeknél megadott információ a nemzeti törzskönyvtől függ. A szakmai információkhoz kizárólag az arra jogosult személyek férhetnek hozzá.

Vissza a tetejére