Oltóanyagok

A vállalat elkötelezte magát amellett, hogy a Ceva-Phylaxia oltóanyag fejlesztés terén megteremtett régi magyarországi hagyományát ötvözve a Ceva Biomune korszerű amerikai technológiájával

A vállalat elkötelezte magát amellett, hogy a Ceva-Phylaxia oltóanyag fejlesztés terén megteremtett régi magyarországi hagyományát ötvözve a Ceva Biomune korszerű amerikai technológiájával olyan innovatív oltóanyagokat fejleszt ki, amelyek napjaink igényeit kielégítve biztosítják az állatok és emberek egészségének védelmét. 

COGLAVAX®  (clostridiosis): Ez a vakcina 8 különböző clostridium antigént tartalmaz egyetlen dózisban. A clostridium patogének mindenhol jelen vannak, és a szarvasmarhák életük nagy részében ki vannak téve a megbetegedés kockázatának.

COXEVAC®  (Q láz / coxiella burnetii): A vakcina a Q-láz ellen jelent védelmet. Ez a betegség mind a szarvasmarhák, mind a kisebb kérődzők esetén jelentős reproduktív veszteséget okoz. Ráadásul a Q-láz zoonozis, vagyis emberek is megfertőződhetnek és megbetegedhetnek. Az oltóanyag előnye, hogy úgynevezett I-es fázisú vakcina, amely megelőző jelleggel alkalmazva nemcsak a klinikai hatást javítja, hanem az oltott állatoknál jelentősen csökkenti, vagy akár ki is zárja az ürítést, és ezáltal korlátozza a külső környezet megfertőződését.

CEVAC CHLAMYDOPHILA®  (chlamydophila abortus): Élő vakcina, amely védi a juhokat és kecskéket a chlamydophila abortus által okozott enzootikus vetéléssel szemben. A nőstények tenyésztés előtti egyszeri oltása legalább 3 éven át hatásosnak bizonyult.

A termékcsaládokat minden egyes országban a helyi igényekhez és szabályozói követelményekhez igazítjuk. Kérjük, hogy további információkért keresse fel a Ceva Santé Animale ország specifikus honlapját. Figyelmeztetés: az egyes termékeknél megadott információ a nemzeti törzskönyvtől függ. A szakmai információkhoz kizárólag az arra jogosult személyek férhetnek hozzá.

Vissza a tetejére