Gyógyszerek és egyéb készítmények

A Ceva az antibiotikum terápia terén megszerzett teljes szakértelmét a baromfitenyésztők rendelkezésére bocsátja, különös tekintettel az alábbi készítményekre

  • VETRIMOXIN® 10 / VETRIMOXIN® 50 (amoxicillin)
  • QUINOEX® / QUINOFLOX® 10 (enrofloxacin)
  • COLIVET® Solution (colistin)
  • CEVAZURIL®  (toltrazuril) kokcidiózis elleni szer
  • TIAMVET ® 12.5 % oldat (tiamulin)

A fertőzésellenes szerek mellett a Ceva globális kínálatát egyéb készítmények is kiegészítik:

A MYCOTOX ® NG premix a mikotoxinokkal szennyezett takarmány méregtelenítésére szolgál,  és egyúttal támogatja a sertés és baromfi bélrendszerének épségét.

A VIGOSINE ® egy orális oldat formájában forgalmazott takarmány kiegészítő, amely anyagcsere javítóként carnitint tartalmaz, és akut rendellenességek, például baromfi hőguta esetén helyreállítja a metabolikus funkciókat.

CEVACLEAN ® termékcsoport: A VIRAKIL O2, VIRAKIL NG és a D39 NG a Ceva által kifejlesztett fertőtlenítőszerek. A hatékonyságuk értékelése és bizonyítása a francia törzskönyvezésen alapul, amely lehetővé teszi a piacon kapható különböző fertőtlenítőszerek tárgyilagos és hivatalos összehasonlítását.

A Ceva farmakológiai termékskálájáról minden részletes információ megtalálható a baromfiipar honlapján: „The Poultry Site ", ide klikkelve .

A termékcsaládokat minden egyes országban a helyi igényekhez és szabályozói követelményekhez igazítjuk. Kérjük, hogy további információkért keresse fel a Ceva Santé Animale országspecifikus honlapját. Figyelmeztetés: az egyes termékeknél megadott információ a nemzeti törzskönyvtől függ. A szakmai információkhoz kizárólag az arra jogosult személyek férhetnek hozzá.

Vissza a tetejére