A Ceva befejezi az üzletet, mellyel megszerzi a Merial sertés és szarvasmarha vakcinák és nem-szteroid gyulladásgátlók portfólióját a Boehringer Ingelheimtől

2017. január 19. A Ceva Santé Animale a mai napon a Boehringer Ingelheimtől felvásárolt egy olyan diverzifikált termékpalettát, amely sertés és szarvasmarha vakcinákat, több fajra alkalmazható nem-szteroid gyulladáscsökkentőket foglal magában.

2017. január 19. A Ceva Santé Animale a mai napon a Boehringer Ingelheimtől a Merial Animal Health felvásárlását követően felvásárolt egy olyan diverzifikált termékpalettát, amely sertés és szarvasmarha vakcinákat, több fajra alkalmazható nem-szteroid gyulladáscsökkentőket foglal magában.

Az összes termék azonnal elérhető lesz a helyi Ceva vállalatokon vagy azok forgalmazóin keresztül, az ellátás megszakítása nélkül.

A Ceva az elmúlt évtizedben folyamatosan egyike a leggyorsabban növekvő top 10 állategészségügyi vállalkozásnak, jelentős összegeket fektetnek az oltóanyagok kifejlesztésébe, a globális megelőző egészség stratégiájuk részeként.

Az üzletet kommentálva a Ceva elnök-vezérigazgatója, Dr. Marc Prikazsky elmondta:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy megszereztük ezt a termékcsaládot és ezzel együtt a K+F eszközök széles tárházát.  Az ezek mögött a termékek mögött lévő know-how visszanyúlik Pasteurig, Rhone-Merieux-ig, Merialig és most mi a Cevánál tudatában vagyunk annak, hogy a mi felelősségünk ennek az erős állategészségügyi tudományos hagyománynak a fenntartása.  Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy továbbra is befektetünk a ma és a holnap termékeinek fejlesztésébe."

Vissza a tetejére