A Ceva a 2017. évi IPPE expon a folyamatos innováció szükségeségét hangsúlyozza a betegségek elleni hatékony védekezés biztosítása érdekében

A Vectormune® ND, oltóanyag a Newcastle-betegség (ND) elleni, a Cevac IBird®, a fertőző bronchitis (IB) elleni védekezésben továbbra is vezető szerepet tölt be a hatékony és könnyen kezelhető, betegségek elleni védekezésre szolgáló anyagok kínálatában.

2017. január 31. Libourne, Franciaország A Ceva nemzetközi csapatai a világ legnagyobb baromfi kiállítását, a 2017. évi Nemzetközi Baromfi Expot - amelyet Atlantában (GA, USA) tartanak - használja arra, hogy hangsúlyozza a legújabb technológiák szükségességét a hatékonyabb betegségek elleni védekezés érdekében.

Vectormune® ND 10 éves piaci jelenléttel jelenti az alapvető vírusellenes megoldást annak érdekében, hogy csökkenjen az ND miatti elhullás, mely maximális védelemmel társul és mellékhatásoktól mentes. 

Cevac IBird®, Cevac® IBron, Cevac® IBras, egyedülálló IB variáns oltóanyagok a fertőző bronchitis ellen a világ minden táján.

A Ceva 2013-ban vezette be a Cevac IBird® oltóanyagot Európában, majd gyorsan a világ sok országában elérhetővé tette azt.

Ez az oltóanyag bebizonyította, hogy ha kombinálják a Massachusetts vakcinával a baromfikeltető állomásokon, képes védelmet adni több IB vírus variáns ellen az egész világon (QX, Q1, malajziai variáns, var2 stb.)

A közelmúltban az Egyesült Államokban a Ceva kutatócsoportja kifejlesztett egy GA 08 oltóanyagot, válaszul az Egyesült Államok baromfiiparának igényeire a GA 08 és GA 13 vírus variánsok elleni védekezésben. Múlt év óta a Cevac® IBron bebizonyította, hogy terepi körülmények között, keltetőkben alkalmazva képes javítani az IB elleni védekezésen, védelmet nyújt ezen IB variáns törzsek ellen.

2016-ban, Brazíliában a Ceva nyilvántartásba vetette a Cevac® IBrast, ami egy egyedülálló BR1 IB oltóanyag, amely az első eszköz a brazil baromfiipar kezében e széles körben elterjedt vírus elleni védekezésben.

A K+F beruházásain, valamint az iparág felé mutatott elkötelezettségén keresztül a Ceva új megoldások bevezetésére volt képes, amely az egész világot érintő IB problémákat célozza.

A Ceva továbbra is elkötelezett amellett, hogy a baromfitenyésztőket minél szélesebb körben alkalmazható, az USA-ban regisztrált oltóanyagokkal lássa el, valamint új oltóanyag eszközöket és szolgáltatás csomagokat nyújtson a keltetők és gazdaságok számára.

Vissza a tetejére