Média

2021. december 3.

A Ceva Santé Animale új beruházást jelent be európai vakcinagyártási kapacitásában az EU legnagyobb kriogén tároló létesítményének létrehozásával Monoron, Magyarországon. >

2021. november 23. Monor, magyarországi telephely - A Ceva a mai napon bejelentette, hogy a Ceva Phylaxia leányvállalatánál egy új, korszerű kriogén tároló létesítményt hozott létre a vakcinák iránti gyorsan növekvő kereslet kielégítése érdekében. A Ceva Phylaxia budapesti kampusza a Ceva globális vakcinagyártó és K+F központok hálózatának európai ága, amelyhez további jelentős kampuszok is tartoznak...

2019. január 22.

Második vakcinagyártó telephelyet épít a Ceva-Phylaxia Magyarországon >

2017. július 24.

Ceva továbbra is két számjegyű növekedést ért el >

2016-hoz képest 20%-os növekedést értünk el az értékesítési árbevételben, a szervezeti növekedés és felvásárlások révén

2017. július 12.

Új vakcinagyártó üzemet avatott a Ceva-Phylaxia Budapesten >

Átadta legújabb európai vakcinagyártó üzemét Budapesten a Ceva Santé Animale, amely egyike a világ 10 legnagyobb és leggyorsabban fejlődő állategészségügyi cégének.

2017. február 20.

A Ceva az EBVAC-kal közös vállalkozást létrehozva erősíti meg pozícióját Kínában és a sertés szektorban >

A kínai miniszterelnök, Li Keqiang és a francia miniszterelnök, Bernard Cazeneuve jelenlétében a Ceva Santé Animale (Ceva) és az EBVAC a mai napon aláírt egy közös vállalkozásról szóló megállapodást, mellyel egy új vállalatot hoztak létre, a Ceva EBVAC-ot.

2017. február 8.

A Ceva Santé Animalé megerősíti a hathatós növekedési körét 2016-ban >

2016 a tartós szervezeti növekedés és jelentős akvizíció éve volt. A konszolidált árbevétel elérte a 912 millió eurót, miközben a Ceva csoport továbbra is két számjegyű növekedést ért el, megszilárdítva pozícióját, a 6. legnagyobb állategészségügyi cégként.

2017. január 30.

A Ceva a 2017. évi IPPE expon a folyamatos innováció szükségeségét hangsúlyozza a betegségek elleni hatékony védekezés biztosítása érdekében >

A Vectormune® ND, oltóanyag a Newcastle-betegség (ND) elleni, a Cevac IBird®, a fertőző bronchitis (IB) elleni védekezésben továbbra is vezető szerepet tölt be a hatékony és könnyen kezelhető, betegségek elleni védekezésre szolgáló anyagok kínálatában.

2017. január 29.

Elindult a WVPA-Ceva közös digitális könyvtár >

Elindítottak egy digitális könyvtárat a baromfi állatgyógyászat témakörében

2017. január 18.

A Ceva befejezi az üzletet, mellyel megszerzi a Merial sertés és szarvasmarha vakcinák és nem-szteroid gyulladásgátlók portfólióját a Boehringer Ingelheimtől >

2017. január 19. A Ceva Santé Animale a mai napon a Boehringer Ingelheimtől felvásárolt egy olyan diverzifikált termékpalettát, amely sertés és szarvasmarha vakcinákat, több fajra alkalmazható nem-szteroid gyulladáscsökkentőket foglal magában.

2016. november 23.

A Ceva megszerzi a Hertape-t és az Inova-t, ezáltal bekerül Brazília top 5 állategészségügyi cégei közé >

A mozgás növeli a csoport globális oltóanyag lábnyomát egy jelentős belépéssel a kérődzők száj- és körömfájás piacára és egy első belépéssel a kedvtelésből tartott állatok oltóanyagainak piacára.

Vissza a tetejére