Karrier

Az állatok egészsége és jólléte iránti elkötelezettségünk révén a Ceva Santé Animale hozzájárul az alapvető emberi szükségletek ellátásához. Csatlakozzon hozzánk!

EGYÜTT, LEGYÜNK AZ, AKI ÖN AKAR LENNI

Minden vállalat sikeréhez az embereken keresztül vezet az út.  A Ceva alkalmazottai az első évtizedben felépítették a leggyorsabban fejlődő állategészséggel foglalkozó céget, és azt üzleti partnereinkkel együtt a jövőben is növelni fogjuk.
Menedzsereinket arra ösztönözzük, hogy  úgy vezessék az egyéneket, és olyan fejlesztési terveket dolgozzanak ki, ami  csapatmunka keretében biztosítja a fejlődését.

 Tapasztalt Jelöltek

Fiatal diplomások

Diákok

SZABAD VÁLASZTÁS, ELKÖTELEZETTSÉG A FEJLŐDÉSRE

A szabadság, hogy válasszunk, hogy átvegyük az irányítást és döntéseket hozzunk a fő elemi annak, amitől a Ceva különbözik más cégektől.
A Cevánál mi önállóak vagyunk, de másoktól is függünk. Megvan a saját terünk, hogy dolgozzunk, de ha egy kollégánk segítségre szorul, segítünk neki.

Ceva különböző

Ha belép a Cevához, azáltal lehetőséget kap arra, hogy megnyíljon, kiteljesítse a belső tulajdonságait, képességeit és különbségeit.  A Ceva egy élettapasztalat, egy kaland, egy konvencióktól mentes világ, ahol az erő és az egyéni szabadság együtt képesek különbséget tenni. 
A Ceva egy falat  friss levegő, az a hely, ahol az emberek és az állatok  közötti közeli kapcsolatot lehet érezni, és mindezt egy munkában. 

Vissza a tetejére