Termelés

A Ceva termelési politikája tükrözi általános, globalitásra törekvő stratégiánkat

Bakteriológiai Termelő Üzem

Ceva-Phylaxia, Budapest

 A Ceva 4 stratégiai campus-szal,  23 regionális gyártóhellyel rendelkezik. A kutatás-fejlesztés és az ipari csoportok szorosan együtt dolgoznak annak érdekében, hogy a végső fejlesztési szakaszból a teljes gyártásba való átmenetet közösen vezényelhessék le. A Ceva kiterjedt földrajzi jelenléte azt jelenti, hogy piacainkat olyan termékekkel és szolgáltatásokkal tudjuk ellátni, amelyek igazodnak a helyi jellegzetességekhez és igényekhez.

Minden ügyfélnek más és más napi szintű kihívással kell szembesülnie, hogy a gondjaira bízott állatok egészségét és jóllétét biztosítsa. Országról-országra, tanyáról-tanyára szorosan együttműködve velük állapítunk meg testre-szabott megoldásokat.

A Ceva-Phylaxia termelő kapacitásának bővítése és hatékonyságának folyamatos javítása lehetővé teszi, hogy a vállalat gyártó létesítményei megfeleljenek az egyre növekvő igényeknek.

A termelés ezerszeresére nőtt, amióta a Ceva átvette az üzemet. A vállalat több, mint 2300 törzskönyvi engedéllyel rendelkezik szerte a világon.

Vissza a tetejére