Értékeink

Az elindulásunktól kezdve mind a mai napig értékeink vezérelnek. Ez az, ami országról országra, gazdaságról gazdaságra egyesít bennünket, miközben arra törekszünk, hogy fogyasztóinkat innovációkkal is segítve, elsőrendű kiszolgálásban részesítsük.

  • Szenvedélyes ügyfél kiszolgálás 

Hiszünk a szenvedélyes ügyfél kiszolgálásban, abban, hogy az ügyfeleink különleges üzleti ambícióira, szükségleteire és kihívásaira alakítsuk megoldásainkat. Erős, hosszú távú kapcsolatokat építünk, partnerként együttműködve, az új megoldásokat és fejlesztéseket együtt valósítjuk meg.

  • Szolidaritás

A Cevánál a szolidaritás fejezi ki közös célunkat, az állategészségügy legnagyobb kihívásainak leküzdését szerte a világon, ahol a hangsúly a csapatmunkán van.

  • Innováció

Az innováció fogalma azt tükrözi, hogy készek vagyunk a hagyományos projekt megközelítéstől eltérő módon gondolkodni és cselekedni, továbbá nagyobb teret adni az ötleteknek.

  • Vállalkozó szellem

Arra ösztönözzük a Ceva munkatársait, tudósait és partnerhálózatát, hogy javasoljanak olyan megoldásokat, amelyek gazdagítják az állatok egészségéről szerzett ismereteinket.  Hiszünk abban, hogy ők testesítik meg a vállalkozó szellemet.

Vissza a tetejére