Az Ön személyes fejlődése

A Cevánál szélesre tárul a jövő …

KIKET VÁRUNK?

Termelésre elsősorban középfokú szakirányú végzettséget keresünk, (pl. vegyész, állat-egészségügyi, biológus, mikrobiológus, élelmiszeripari vagy technikusi szintnek megfelelő humán egészségügyi szakközépiskola).

Kutatás & Fejlesztésre, Minőségbiztosításra pedig felsőfokú végzettség az elvárás (gyógyszerész, állatorvos, vegyészmérnök, biomérnök, vegyész, mikrobiológus, biológus).

Vannak pályakezdő és több éves  szakmai tapasztalatot igénylő hirdetéseink is, a részletekért kérjük tekintse meg hirdetéseinket a Karrier/ Állásajánlataink oldalon!

Mihelyt nálunk dolgozik, a tevékenységünkre jellemző sebességgel fog tanulni a mindennapi kihívásokból, a többi munkatárstól és a jól felépített tanfolyamokból, programokból.

KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

Szakmai fejlődése irányítása érdekében oktatást és menedzselést biztosítunk. A képzés egyrészt a konkrét feladatokra szabott, másrészt általános, ezáltal egy sor készség elsajátítható. Amikor pedig dolgozni kezd az új állásban, mindig lesz a munkacsoportodnak egy-egy tapasztalt tagja, aki bármikor megosztja Önnel az ismereteit és meglátásait.

BELSŐ ÉS NEMZETKÖZI MOBILITÁS

Úgy véljük, hogy az embereknek jó továbblépni. Függetlenül attól, hogy a meglévő szerepe bővül-e vagy feladatot, szakágazatot, esetleg országot vált-e. Számos módja van a velünk való, nemzetközi szintű együttműködésnek – kezdve az ideiglenes kiküldetéstől a konkrét projektmunkáig.

Vissza a tetejére