Termék Nagydíj a Magyar Állattenyésztésért

2017-ben a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok „Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért” pályázatának Nagydíját a Ceva-Phylaxia ZRt. Hazai innováció a mycoplasmosis elleni védekezésben –Hyogen®” pályázata nyerte el.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2017-ben a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
„Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért” pályázatának Nagydíját a Ceva-Phylaxia ZRt. 
Hazai innováció a mycoplasmosis elleni védekezésben –Hyogen® pályázata nyerte el.

A több, mint 25 díjazott különleges termék és projekt közül, melyek agrár-informatika, tartás-technológia, takarmányozás, állategészségügy, szaporodásbiológia és élelmiszeripar témakörökben kerültek megmérettetésre, a kiemelt első helyezett nagydíjat a Hyogen® vakcina hozta el, mellyel a zsűri egyaránt értékelte a Ceva-Phylaxia Campus hazai állategészségügyben egyedülálló fejlesztési munkáját, valamint a kevesebb mint 1 évvel a hazai bevezetését követően már jelentős piaci részesedést felmutató kereskedelmi sikert, ami egyértelmű visszajelzése annak a szakmai együttműködésnek, amit a Ceva-Phylaxia Belkereskedelmi Igazgatóság  munkatársai és a meghatározó sertéstartó vállalkozások között a sertés-egészségügyi problémák komplex megközelítésében kialakult. Gratulálunk mindenkinek a közös sikerhez!

A Ceva-Phylaxia Védőernyő Program jelzi azt a proaktív megközelítést, amelyben régóta hiszünk, hiszen nem az elkövetett hibák kijavítását célozza, hanem azok elkerülését, megelőzését.

Vissza a tetejére