Így segítettünk bearanyozni néhány gazdátlan kisállat karácsonyát

A Karácsony közeledtével mindannyian kicsit nyitottabban fordulunk azok felé, akik nem családban, nem meleg otthonban, meghitten, szeretteik körében ünnepelnek.

Ezért a Cevánál úgy döntöttünk, hogy együtt összefogva mi is megpróbáljuk bearanyozni néhány gazdátlan kisállat Karácsonyát.

Mivel ebben az évben a Ceva Társállat Csapata kiemelt támogatója volt a Noé Állatotthonnak (egészségügyi tanácsadással, termékadománnyal, ingyenes kezelésekkel és örökbefogadói csomagokkal segítettük az alapítvány munkáját), így nem volt kérdés, hogy a téli napokra való felkészülésben is igyekszünk támogatni a Noé védenceit.

Nagy örömünkre sok hasznos ajándék érkezett a Noé Állatotthon pártfogoltjai javára szervezett adománygyűjtésünkre. Az adományok közt szerepelt szállítóbox, kutya-és macskatáp, rágcsálónak való magkeverék, széna, etetőtál, kutyakefe, tisztítószer és törülköző.

“Nagy segítség ez nekünk, hálásan köszönjük!” - kommentálta Schneider Kinga, a Noé kommunikációs vezetője.Ezúton jelentjük be, hogy az idei együttműködést mind a Ceva, mind a Noé oldaláról olyan sikeresnek ítéltük, hogy az átadáson véglegesítettük a közös munka jövő évi folytatásának részleteit is. A Ceva 2017-ben is az Állatotthon kiemelt támogatója marad. Közös tevékenységünkről és eseményeinkről folyamatosan beszámolunk a www.ceva.hu, valamint a www.enkedvencem.hu weboldalainkon. Tarts velünk!

Vissza a tetejére