Covid-19 (Koronavírus)- Aktuális tudnivalók ügyfeleink részére

Marc Prikazsky üzenete ügyfeleinknek Ceva Santé Animale Elnök Vezérigazgató Egy rendkívüli helyzettel állunk szemben, melyben a világ vesztegzár alatt néz szembe a Covid-19 által okozott nagyon valós fenyegetésnek. Szeretném biztosítani Önöket...

Marc Prikazsky üzenete ügyfeleinknek

Ceva Santé Animale Elnök Vezérigazgató

Egy rendkívüli helyzettel állunk szemben, melyben a világ vesztegzár alatt néz szembe a Covid-19 által okozott nagyon valós fenyegetésnek.

Szeretném biztosítani Önöket a felől, hogy a Ceva minden lehetséges lépést megtesz, mindenekelőtt a saját alkalmazottai védelme érdekében (azért is, hogy ők se fertőzzenek meg másokat), valamint azért, hogy továbbra is biztosítani tudjuk Önöknek, az ügyfeleinknek, azon termékeket, berendezéseket és szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek a folyamatos működésükhöz.

Nem kívánom szaporítani a Covid-19 kapcsán megjelent közlemények sokaságát, csak annyit fűznék hozzá, hogy a Ceva minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy támogassa Önöket, mint nagyon fontos ügyfeleit.

GYÁRTÁS ÉS ELLÁTÁS

Globális gyártási és ellátási láncunk teljes mértékben felügyeli a telephelyeinkre érkező és onnan történő kiszállításokat. A jól szervezett készlettervezésünknek köszönhetően, eddig nem volt fennakadás termékeink elérhetőségében. Stratégiai vakcináink és gyógyszerkészítményeink tekintetében, mindig több hónapnyi biztonsági készletettel rendelkezünk.

Globális termelési egységeink, továbbra is a szokott módon működnek a lehetőségekhez mérten, munkavállalóink egészségére és jólétére fókuszálva. Ezúton is szeretnék nyilvánosan köszönetet mondani nekik az állampolgári kötelességtudatukért, hogy garantálják az állategészségügyi termékek gyártásának folytonosságát, amelyre ügyfeleink építenek.

A Ceva helyi csapatai minden ügyfelünkkel kapcsolatba lépnek, hogy kidolgozásra kerüljenek azon tervek, melyek mentén biztosíthatjuk a folyamatos ellátást. A helyi és a globális üzleti felügyelő csapataink szüntelenül monitorozzák ezt a meglehetősen változékony környezetet, naprakész információkkal jelentkezünk, amint változás állna be.

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba  a  Ceva  kapcsolattartójával, ha szükséges, írjon a következő email címre: phylaxia.communication@ceva.com

AZ ÁLLATEGÉSZSÉGÜGY LÉTFONTOSSÁGÚ SZEREPE A TÁRSADALOMBAN

Állatorvosként, gazdálkodóként, háziállat tulajdonosként vagy állat-egészségügyi dolgozóként mindenki tudja, milyen fontos szerepet töltenek be az állatok a társadalmunkban. Mindenki tudja, milyen fontos szerepet töltenek be az állatok a társadalmunkban.

Mivel jelen helyzetben sok embert arra kérünk, hogy kerülje a másokkal való érintkezést, a társállatok rendkívül fontos szerepet kapnak a legsebezhetőbb csoport esetében, kiváltképpen az idősebb korosztálynál, akiknek szellemi és fizikai egészségét amúgy is súlyosan érintheti az ilyen jellegű elszigeteltség.

Habár a világ számos részén magától értetődőnek tartjuk az olcsó és bőséges élelmiszer ellátást, ez a válság korlátozni fogja az ellátási láncunk működését és talán segít rávilágítani, milyen jelentőséggel bír az állattenyésztés a közösségeink számára.

A Ceva szolidaritás értéke tökéletesen megfelel ennek a kihívásnak.

Minden ügyfelünk és különösképpen állatorvos kollégáim szerepe kulcsfontosságú ebben a válságban, biztosíthatom Önöket, hogy Önök mellett állunk, úgy mint One Ceva.

 

Marc Prikazsky

                                               Ceva Santé Animale Elnök Vezérigazgató

Vissza a tetejére